tirsdag den 9. oktober 2012

Trafik sikkerhed - Seden Skole

I skolebestyrelsen er et af vores arbejdsområder trafiksikkerheden omkring Seden Skole.

Vi har her til aften haft et godt møde hvor vi talte om forskellige ting som kan gøres for at øge sikkerheden.

Vi vil i ugen efter efterårsferien være at se i morgentrafikken omkring skolen.

Indenfor den nærmeste fremtid vil der blive lavet forskellige tiltag for at øge sikkerheden, både omkring parkering og information om hvad I som forældre kan gøre.

Her er nogle af de punkter vi har talt om:

  • Seden Birkevej lukkes for alt parkering / standsning alle hverdag 07:00-09:00 / 13:00-15:00, dette markeres langs Seden Birkevej med skilte.
  • Opmærkning foran den lille skolegård på, maling og sten, så det tydeligt fremgår at dette område er brandzone og ikke en parkeringszone.

  • Strandvejen ud for langs hallen her mangler vi en tydelig markering af krydsende skolebørn både på cykel og gående. Vi forestiller os markering med farvet asfalt, skilt med krydsende cykellister, blinkende lygter, bump eller helle anlæg, gerne flere løsninger på en gang.

  • Bommen ned fra krydsningen af Kertemindevejen skal laves så det ikke kan lade sig gøre at der cykles ned af stien. Vi forestiller os en mere fast bom, en højere kantsten, en mere snørklet bom.

  • Opmærkning af cykelsti på Strandvejen, vejen er bred og indbyder til at der køres stærkt. Det vil sagtens kunne lade sig gøre at tage en del af vejen i begge retninger og markere den til cykelsti.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar